miércoles, octubre 19, 2005

Icehotel at Jukkasjarvi.

A Laponia ( Suècia) hi ha un hotel que es coverteix en aigua, doncs cada Novembre, quan el fred de Lapó ja fa acte de presencia, es construeix, amb res més que gel i neu, l' Icehotel (hotel de Gel), que quan arriba la primavera es desfa per tornar al riu.

Absolutament tot l'hotel està fet de gel i neu, i per tal que no es fogui abans de la primavera, la temperatura interior oscila entre els -4ºC i -9 ºC, motiu suficient per a que la direcció de l'hotel ofereixi de forma gratuita als hostes uns guants i un barret. Així mateix, malgrat la bellesa d'aquesta construcció, l'austeritat es present a tot aquest iglú gegant on fins i tot les taules, cadires i llits són de gel.

Encara que pugui semblar inversemblant, han arribat a tenir 9000 reserves per un sol hivern per a les seves habitacions dobles i suites, a les que cada matí els servei hi porta una beguda calenta previa al moment d'anar a la sauna per començar el dia amb una mica de calor i poder realitzar qualsevol de les activitats que ens proposen.

Els preus oscilen desde els 300 euros per nit en habitació doble fins als 635 a la suite deluxe, sens dubte un caprici que ens deixarà gelats .

No hay comentarios: