domingo, noviembre 13, 2005

Hotel Barceló Atenea Mar de Barcelona

La remodelació que va suposar per Barcelona les Olimpiades i la que recentment ha significat el Fòrum, han deixat una herència urbanística amb espais més oberts de cara al mar. I en aquests espais, a prop del Fòrum i no pas lluny del port Olímpic, al Passeig Garcia Faria trobem aquest establiment de 4 estrelles inaugurat fa pocs mesos que compta amb 187 habitacions i 4 suites. Les habitacions de la part de davant són molt lluminoses i totes elles amb vistes al mar, fins i tot desde la segona planta a es comença a apreciar bé l'aigua malgrat hi hagin centenars de metres fins arribar a la sorra. Les habitacions són àmplies , molt comfortables i funcionals, i disposen de la majoria de detalls que es poden esperar d'un 4 estrelles malgrat es troben a faltar les sabatilles de bany i entre les ammenitites hi manca el set de respall i pasta dentrífica. Així mateix que la dutxa es sumament baixa, qualsevol persona de més de 1,75cms d'alçada haurà d'ajupir-se una mica o fer gestos estranys per rentar-se el cabell.
L'hotel compta amb un centre de fitness amb un gimnàs d'equipament bàsic technogym, com també sauna, bany turc i jacuzzy a la planta del parking, i a la planta del lobby hi trobem el restaurtant " el comedor" on s'hi pot esmorzar per uns 12 euros i el bar " cyber córner" amb ordinadors amb connexió a internet ( l'hotel té wifi) on ofereixen una senzilla carta d'on destaquem les verdures tempura.
Preu per nit en cap de setmana uns 75 euros en habitació doble.

jueves, noviembre 10, 2005

Hotel Rekord a Barcelona

Al barceloní barri de Sant Gervasi, a la cantonada del carrer Montaner amb Via Augusta hi ha aquest meravellos hotelet de 3 estrelles propietat de la cadena Faderson de 15 habitacions tipus Suite, amb despatxet amb salò separat de l'habitació.

Només entrar es denota que l'hotel ha estat reformat recentment, i que està clarament, pels serveis que dóna, enfocat a la gent de negocis encara que, com ve sent habitual als hotels que us presentem en aquesta secció, és una bona opció com a hotel d'oci per al cap de setmana tant per la ubicació, com pel preu, com pel servei, com pel tamany i comfort de les habitacions, algunes de les quals, apart de tenir 2 televisors ( un a la habitació i una al salonet) fins i tot tenen una bicicleta estàtica.

Pel matí, et deixen la premsa del dia que previament hagis sol.licitat ( no vam demanar el Bondia per motius obvis ) a la porta de la teva cambra i tot seguit pots degustar un esmorzar al primer pis, composat per un petit però suficient buffet. No és un buffet abundant sinó que hi ha una mica de cada cosa, sempre de qualitat, però donat el tamany de l'hotel està més que justificat.

Darrerament estem de sort i visitem hotels que ens agraden, i per no trencar la tònica també recomanem visitar aquest petit establiment.

jueves, noviembre 03, 2005

AC hotel Capital de Barcelona

Situat a la nova zona firal de Barcelona ( en realitat a l'Hospitatlet del LLobregat) a pocs minuts de l'aeroport, just al costat del centre comercial GRANVIA2 i de l'IKEA i un carrer per sota de la plaça Cerdà, trobem aquest hotel d'unes 100 habitacions que AC Hotels va comprar fa pocs mesos al grup Habitat.
Tot l'hotel respira l'ambient AC encara que quedin vestigis de l'antiga propietat, que per cert, no desentonen amb l'habitual decoració de la cadena, malgrat ser diferent. Destaca per sobre de tot la decoració del Hall, on predomina la fulla de pi que decora tota la recepció, en la que us atendran uns amables i excel.lents professionals.
Les habitacions són més que amples i comfortables, i a més a més amb molta més llum i alçada del normal ( possiblement vaig tenir sort de tenir una habitació a la ultima planta i a la cantonada de l'edifici). I com tot bon AC compta amb els tradicionals serveis com el Minibar gatuit a l'habitació.
Al restaurant es pot gaudir d'un bon i abundant bufet d'esmorzar , i anuncien uns menus de migdia de cuina mediterrania, sense oblidar que ofereixen servei d'habitacions les 24hores. Al Hall hi trobem un terminal per connectar-se a Internet com un dels serveis més de comoditat pels viatgers de negocis.
El que resulta atractiu, com la resta de l'establiment, és el preu per nit en habitació doble, 50 € Iva inclòs ( parking i esmorzar apart), si, en habitació doble, 50€ per 2 persones, a dia d'avui una de les millors relacions qualitat preu de la ciutat comtal i a més és un bon indret per anar a passar el cap de setmana de compres o uns dies de feina a la Fira