jueves, noviembre 10, 2005

Hotel Rekord a Barcelona

Al barceloní barri de Sant Gervasi, a la cantonada del carrer Montaner amb Via Augusta hi ha aquest meravellos hotelet de 3 estrelles propietat de la cadena Faderson de 15 habitacions tipus Suite, amb despatxet amb salò separat de l'habitació.

Només entrar es denota que l'hotel ha estat reformat recentment, i que està clarament, pels serveis que dóna, enfocat a la gent de negocis encara que, com ve sent habitual als hotels que us presentem en aquesta secció, és una bona opció com a hotel d'oci per al cap de setmana tant per la ubicació, com pel preu, com pel servei, com pel tamany i comfort de les habitacions, algunes de les quals, apart de tenir 2 televisors ( un a la habitació i una al salonet) fins i tot tenen una bicicleta estàtica.

Pel matí, et deixen la premsa del dia que previament hagis sol.licitat ( no vam demanar el Bondia per motius obvis ) a la porta de la teva cambra i tot seguit pots degustar un esmorzar al primer pis, composat per un petit però suficient buffet. No és un buffet abundant sinó que hi ha una mica de cada cosa, sempre de qualitat, però donat el tamany de l'hotel està més que justificat.

Darrerament estem de sort i visitem hotels que ens agraden, i per no trencar la tònica també recomanem visitar aquest petit establiment.

No hay comentarios: