jueves, noviembre 03, 2005

AC hotel Capital de Barcelona

Situat a la nova zona firal de Barcelona ( en realitat a l'Hospitatlet del LLobregat) a pocs minuts de l'aeroport, just al costat del centre comercial GRANVIA2 i de l'IKEA i un carrer per sota de la plaça Cerdà, trobem aquest hotel d'unes 100 habitacions que AC Hotels va comprar fa pocs mesos al grup Habitat.
Tot l'hotel respira l'ambient AC encara que quedin vestigis de l'antiga propietat, que per cert, no desentonen amb l'habitual decoració de la cadena, malgrat ser diferent. Destaca per sobre de tot la decoració del Hall, on predomina la fulla de pi que decora tota la recepció, en la que us atendran uns amables i excel.lents professionals.
Les habitacions són més que amples i comfortables, i a més a més amb molta més llum i alçada del normal ( possiblement vaig tenir sort de tenir una habitació a la ultima planta i a la cantonada de l'edifici). I com tot bon AC compta amb els tradicionals serveis com el Minibar gatuit a l'habitació.
Al restaurant es pot gaudir d'un bon i abundant bufet d'esmorzar , i anuncien uns menus de migdia de cuina mediterrania, sense oblidar que ofereixen servei d'habitacions les 24hores. Al Hall hi trobem un terminal per connectar-se a Internet com un dels serveis més de comoditat pels viatgers de negocis.
El que resulta atractiu, com la resta de l'establiment, és el preu per nit en habitació doble, 50 € Iva inclòs ( parking i esmorzar apart), si, en habitació doble, 50€ per 2 persones, a dia d'avui una de les millors relacions qualitat preu de la ciutat comtal i a més és un bon indret per anar a passar el cap de setmana de compres o uns dies de feina a la Fira

No hay comentarios: