miércoles, octubre 19, 2005

Icehotel at Jukkasjarvi.

A Laponia ( Suècia) hi ha un hotel que es coverteix en aigua, doncs cada Novembre, quan el fred de Lapó ja fa acte de presencia, es construeix, amb res més que gel i neu, l' Icehotel (hotel de Gel), que quan arriba la primavera es desfa per tornar al riu.

Absolutament tot l'hotel està fet de gel i neu, i per tal que no es fogui abans de la primavera, la temperatura interior oscila entre els -4ºC i -9 ºC, motiu suficient per a que la direcció de l'hotel ofereixi de forma gratuita als hostes uns guants i un barret. Així mateix, malgrat la bellesa d'aquesta construcció, l'austeritat es present a tot aquest iglú gegant on fins i tot les taules, cadires i llits són de gel.

Encara que pugui semblar inversemblant, han arribat a tenir 9000 reserves per un sol hivern per a les seves habitacions dobles i suites, a les que cada matí els servei hi porta una beguda calenta previa al moment d'anar a la sauna per començar el dia amb una mica de calor i poder realitzar qualsevol de les activitats que ens proposen.

Els preus oscilen desde els 300 euros per nit en habitació doble fins als 635 a la suite deluxe, sens dubte un caprici que ens deixarà gelats .

1 comentario:

Melanie Alamo dijo...

Bill Protecting Journalists Might Not Cover Bloggers
Politicians indicated that a proposed law offering journalists special privileges might not be ... John Cornyn, a Texas Republican, said in a statement prepared for a Senate Judiciary Committee hearing on reporters' privilege legislation.
Find out how to buy and sell anything, like things related to private road construction on interest free credit and pay back whenever you want! Exchange FREE ads on any topic, like private road construction!