viernes, octubre 14, 2005

Hotel Termes de Montbrio, Costa Daurada

Situat la comarca del Baix Camp, a pocs minuts de la platja, de tota la diversió de Port Aventura, dels Clubs de Golf Bonmont i Aigüesverds, de la millor gastronomia de Cambrils i de tota la oferta cultural de la província de Tarragona, el Hotel Termes Montbrió és un dels principals referents turístics de la Costa Daurada, pel seu inconfusible estil, les seves aigües termals naturals i la qualitat del seu servei.
Els atractius d’un Gran Hotel es reflecteixen en el ventall de totes les possibilitats que ens posen a disposició per viure una estada de somni sigui el què sigui el pla que ens hem proposat. Des d’una escapada genuïnament familiar- que comporta tots els ingredients imprescindibles com son la diversió, la piscina, els esports aquàtics i totes les facilitats per als més petits - fins a una escapada del tot hedonista - en la que el desig per cuidar-se i mimar-se amb els darrers tractaments i teràpies de bellesa i salut primen en un programa de cap de setmana o de dos dies d’evasió sense agendes, horaris o mòbil.
L’entorn de Montbrió mereix un punt i a part: un jardí botànic de 4 hectàrees on les passejades retroben un sentit, acompanyats o a soles per retrobar-se a un mateix i passar el temps al costat dels que més estimem.

L’Espai de l’Aquatonic i el Centre Termal de l’Hotel Termes Montbrió són una excel·lent elecció per relaxar-se i gaudir de tots els beneficis del termalisme, teràpies clàssiques o les darreres novetats en tractaments d’estètica i teràpies holístiques destinades a equilibrar ment, cos i esperit.

L’ Hotel Termes Montbrió és un oasi de tranquil·litat i serenitat en el què tot ha estat dissenyat pel benestar, una invitació orquestrada per un equip acollidor disposat a fer de la teva estada una experiència memorable.

El Must a Termes Montbrió

Allotjar-se en una de les 5 Suites temàtiques de l’Hotel: Britànica, Toscana, Memòries d’Àfrica, la Suite Japonesa Flor de Loto o Les Mil i una Nits.

Disposen d’un accés exclusiu a un solàrium privat amb un gran jacuzzi cobert amb esplèndides vistes per poder-se relaxar en la intimitat...

Trobar una destinació que pugui reunir a l’hora tots aquests propòsits en una escapada dins d' un dels millors Spa d’Europa sembla missió impossible i si a més a més Montbrió està a menys de 3 hores d'Andorra i no necessitem agafar cap avió, resposta només ni ha una, el tiquet al Paradís per aquesta tardor té un nom i és Hotel Termes Montbrió Resort & Spa Park .

No hay comentarios: