jueves, octubre 06, 2005

Hotel casa museu Casa Serni de Calvinyà

Molt a prop d'Andorra, al poble de Calvinyà, situat a uns 10 minuts a sobre de la Seu, trobem aquesta Casa - museu del segle XV regentada pel matrimoni Josep Maria Troguet i la Dolors Pal, premiats amb diversos guardons desde la seva obertura.
Destaca per sobre de tot el museu del pagès que permet conèixer la forma de vida i la diversitat de treballs d'una casa de pagès, així com les eines usades en cada tasca. En aquest sentit trobem les més diverses eines així com fotos que n'ilustren l'ús. Val la pena estar-s'hi una bona estona.

Pel que fa a l'hotel consta de 6 habitacions dobles, triples i fins i tot quadruples, decorades amb mobles caracterísitcs de la zona degudament restaurats. Adjacent a la casa trobem un preciós jardí on podem deixar la mainada gaudint de la natura

El restaurant és el lloc ideal per anar a dinar un diumenge amb família o amics i degustar els millors aliments provinents dels millors rebosts. Cada cop és més difñicil, inclús a Andorra, poder gaudir d'aliments com els que la Dolors i el Josep Maria ens ofereixen al seu restaurant. Aneu-hi!.


Per reserves 34 08 19

No hay comentarios: