miércoles, febrero 08, 2006

Hotel Catalonia Còrcega

Al carrer Corcega de Barcelona, molt a prop de la confluència d'Avinguda Diagonal amb Passeig de Gràcia,trobem aquest hotel, que s'atreveixen a qualificar amb 4 estrelles, estratègicament situat prop de zones d'interès així com edificis representatius del modernisme català.
És cert que disposa de diversos serveis com internet, assecador de cabell, minibar, telefon, canal de video de pagament i televisió satèl.lit, però quin hotel que es digni no ho ofereix avui?
És un d'aquells hotels que no et fa ni fred ni calor, o millor dit, bastant fred per que les cambres de bany són gèlides sobretot el paviment que has de trepitjar descalç per que,una vegada més, aquest hotel no diposa de sabatilles de bany, com tampoc respall de dents.
No vull entrar en detalls concrets, però per tractar-se d'un hotel inaugurat fa 5 anys, l'habitació és bastant desencisadora i està mal decorada, i és molt desaconsellable pels qui busquin un hotel per escapades romàntiques.
Si més no, a l'establiment hi ha un bar i un restaurant, així com sales de reunions, però no disposa d'aparcament, que és bastant important pels qui s'hi arriben en cotxe.
Malgrat es troba molt a prop del passeig de Gràcia, per anar de botigues ja hem parlat amb anterioritat d'hotels que ofereixen millor relació qualitat preu.

No hay comentarios: