miércoles, diciembre 14, 2005

Hotel Actual a Barcelona

Ja sigui només per comparar o per que ens agrada el barri, però aquesta vegada hem tornat al mateix carer de la setmana passada, i just a la vorera d'enfront de l'Hotel OMM, i hem visitat l'Hotel Actual, que en contraposició a l'hotel veí, és un hotel de 3 estrelles senzill però més que correcte, i a l'igual que l'hotel d'enfront té vistes d'esbiaix al passeig de Gràcia.
El hall de l'hotel ja dona deixa entreveure que ha estat renovat fa poc, i a s'enten com una construcció moderna i pràctica, sense luxes, però tampoc mancances. Al pujar a l'habitació trobem un espai sobri i suficientment gran, encara que just comparat amb l'Omm, però en qualsevol cas, pocs metres però hi és tot. Uns llits nous i comfortables, 4 coixins, un banc gran per deixar maletes, armari amb caixa forta, minibar, escriptori i cadira, i una butaca. La tele es troba penjada de la pared per la manca d'espai. El terra és fred i s'hi troben a faltar les espardenyes que normalment els hotels deixen com a part de les ammenitties, però cada dia més, amb tarifes de cap de setmana, solen desapareixer junt amb el kit dental, set d'afeitat i companyia. El cas es que tampoc esperava trobar-les en un establiment de 3 estrelles i menys en cap de setmana.
A l'hora de sopar cal sortir a buscar-lo fora, doncs, si bé l'hotel té servei de cafeteria i room service, no té restaurant, la qual cosa tampoc és un problema donada la ubicació, i ja que estem al cor de Barcelona el que cal fer és sortir a gaudir-ne. No caldrà tocar el cotxe per res, tot és a l'abast per anar-hi a peu, fins i tot el gairebé inassequible parking públic on cal deixar el cotxe si el volem a tenir cobert, ja que l'hotel no en té.
Malgrat dormir al carrer Rosselló al costat de passeig de Gràcia, els tancaments exteriors són prou bons com per garantir una dolça nit sense sorolls. La setmana passada explicava que l'hotel Omm costa uns 200euros per nit en habitació doble standard, aquest val uns 140 amb l'esmorzar apart, i si el que volem és tan sols dormir per gaudir de tot allò que ofereix Barcelona i més concretament aquesta fantàstica zona comercial, potser tant dóna l'un o l'altre, però si volem gaudir una mica de l'hotel jo ho tindria claríssim.

No hay comentarios: