martes, diciembre 06, 2005

Hotel omm de Barcelona

Situat a la cantonada entre passeig de Gràcia i Rosselló, al cor de Barcelona, aquest hotel projectat per l'arquitecte Juli Capella és el focus d'atenció de tots els turistes i barcelonins, que plegats, s'allotgin o no a l'hotel, frequenten el lobby i el club per prendre una copa, una moda que es va posar en voga als estats Units, on els lobbys dels hotels estan agafant el relleu dels pubs i locals i visitants es citen per " coneixer-se" . En aquest cas, el lobby de l'Omm ja es troba a vessar a les 20.00 del vespre.

Abans d'entrar a l'habitació ens endinsem per un passadís fosc, que en entrar a l'habitació fa gaudir més del contrast.L'habitació és amplia, consta de 3 espais, per un costat la part principal l'ocupa la camba, molt ben decorada i equipada, com un parell de cadires de disseny, diferents que acompanyen la taula escriptori, una pantalla plana, equip de só, internet, i uns mobles que estan en perfecta armonia amb la decoració. Ajuda a mantenir la harmonia l'ambient que es pot crear amb el joc de llums de la consola de botons del costat del llit, que fins i tot permeten pujar i baixar les cortines de dia i de nit del gran finestral amb balcó que mira a Passeig de Gràcia.

Un segon espai amb terra de parquet es el que conforma la banyera i la pica muntada sobre un taulell de fusta i acompanyada d'una lampada de llum molt agradable que crea la sensació d'estar a un tocador més que a una cambra de bany,tot amb llum directa de l'exterior, en oposició amb el tercer espai que conforma la part del sanitari i bidet on no hi ha llum directa del carrer.

Per menjar, al restaurant Moo els germans Roca ( 2 estrelles michellin) fan gaudir al visitant de la millor combinació de vins i cuina d'alt nivell i per descansar, a la coberta de l'edifici a l'estiu es pot gaudir d'un espai amb piscina que pfereix unes vistes fantàstiques, entre d'altres la casa Milà.

No es tracta d'una proposta gens econòmica, dificilment es pugui trobar una habitació per menys de 200 euros per nit en habitació doble standard, i tot i això sempre està bastant ple.

No hay comentarios: