martes, mayo 24, 2005

Hotel Princess de Barcelona

Situat a la plaça de Fòrum de Barcelona, exactament a Diagonal número 1, just abans del centre comercial Diagonal Mar.
Es tracta d'una edificació preciosa, molt vanguardista. L'hotel té detalls espectaculars, com per exemple les piscines de la planta 23, que deuen ser les més altes de Barcelona.
Les habitacions són d'un tamany normalet, no massa grans, però confortables en qualsevol cas, però destaca el fet que la cambra de bany esta separada del dormitori mitjançant una pared de vidre, qual cosa li dóna amplitud, realment interessant.
Si necessites intimitat, tens una cortina automàtica per que la persona que està al lavabo no vegi la que està al dormitori.
L'habitació té una carència total de mobles, ja que tot està muntat mitjançant mòduls de fusta lletgíssims. El terra és de gres, amb la qual cosa et congeles els peus, malgrat hi ha 2 alfombres de disseny. Si que és veritat que l'hotel disposa de sabatilles de bany, pwerò són d'allò més cutre que hom pot imaginar, tot i dur-les et geles els peus.
La climatització de l'habitació va com vol, desde divendres a la nit arrossego mal de coll per culpa d'aquest sistema, doncs no vaig tenir manera de fer-la anar com jo volia.
És veritat que hi havia 2 coses molt bones. Els llits eren bons, i les vistes que tenia desde la planta 26 ( alli on tenia la habitació) eren precioses, doncs tenia el forum i el mar a davant, no diries que estas a barcelona.
La gran oferta d'hotels que hi ha a a barcelona avui dia, fa que estiguin reventant preus, segurament aquest és el motiu de que l'hotel estigués ple de hooligans borratxos maleducats, que realment et feien passar una mala estona.
També recordo que el dissabte volia baixar a esmorzar desde la planta 26 fins a a 2 a on està el restaurant N1, i vam trigar uns 6 minuts en tenir ascensor. En arribar a baix vaig entendre per que, doncs una vuitantena de nens italians de 15 anys van baixar alhora amb les maletes a fer el check out, amb la qual cosa es va fer palès que 3 ascensors per un hotel de 26 palntes i 364 habitacions no són suficients.
Un consell per si vas a l'hotel, el servei d'aparcacotxes triga més de 10 minuts en portar-te el cotxe, donat que el Parking no està a l'hotel, sempre hi ha cua de gent que vol que li portin el cotxe i només tenen un noi que els porta.

No hay comentarios: